Priser

Er karate noget for dig? - Kontakt os for en uforpligtende snak, vi tilbyder dig 14 dages træning, inden du beslutter dig for, om det er noget for dig. Det er vigtigt for alle parter, at forventningsafstemme samt få en snak om karatetræningen indhold.

Indmeldelsesgebyr: 150 kr. 

Voksne (gældende pr. 01.07.2024):

1300 kr. pr. halvår 

Studerende / pensionister (gældende pr. 01.07.2024): :

1000 kr. pr. halvår 

Børn - 7-17 år (gældende pr. 01.07.2024):

800 kr. pr. halvår 

Kontingentet betales halvårligt forud og trækkes automatisk via et gyldigt kreditkort inde under den enkelte medlemsprofil. Hvis betalingen fejler p.g.a et udløbet eller ugyldigt kreditkort, så pålægger vi administrationsgebyr kr. 25 ifm. en manuel behandling af kontingentbetalingen.

Hvis klubkontingentet ikke betales rettidigt, vil du blive udelukket fra træning. Ved længerevarende skade, eller sygdom skal din instruktør og klubbens kasserer have besked hurtigst muligt. 

Kontingent perioder:

Halvår:
1. januar -> 30. juni (Betaling pr. 01.01)
1. juli -> 31. december (Betaling pr. 01.07)

Opsigelse af medlemskab: løbende måned + 30 dage. Der ydes ikke refusion ved for sen opsigelse af medlemskabet. Opsigelsen skal stiles til klubbens kasserer.

Som nyt medlem er du indforstået med foreningens gældende vedtægter og accepterer samtidigt at være underlagt Danmarks Idrætsforbunds til enhver tid gældende dopingregler.

Klubbens vedtægter kan downloades her

Kontingent dækker bidrag til Shotokan Karate international (SKIF)

Endvidere er der mulighed for at få en karatelicens i Dansk Karate Forbund, hvori der er inkluderet en karate relateret ulykkesforsikring. Betingelser og omfang kan læses her. Prisen herfor er kr. 200,00 pr. kalenderår, hvoraf 100 kr. er til selve ulykkesforsikringen.

Vi gør iøvrigt opmærksom på, at al træning hos Tokugawa Karate Aarhus foregår på eget ansvar og risiko.